Despre noi:

AtomGaming este un centru de service multimarca ce are ca misiune sa ofere solutii profesionale rapide si fara compromisuri operatorilor din industriile de gaming, vending, self wash, amusement si parking.

Infiintata cu capital si management 100% romanesc,in ianuarie 2013,firma noastra a aparut in piata cu viziunea de a va oferi servicii de vanzare si servisare a sistemelor automate de acceptare a banilor,indiferent de marca echipamentelor pe care le folositi.

Zi de zi,depunem toate eforturile sa oferim timpi cat mai mici de reparatie a acceptoarelor, cat si transparenta cat mai mare a procesului de service a dispozitivelor dumneavoastra.

De-a lungul timpului, bazat pe feedbackul primit de la clientii deja existenti,am putut mari perioadele de garantie acordata pentru lucrarile efectuate, in acest moment fiind compania care acorda garantia cea mai mare din piata pentru produsele servisate: 6luni pentru acceptoare fara impachetator, sau 1 an pentru acceptoare cu impachetator, indiferent de rulajul acceptorului. Pentru oferirea acestei perioade marite de garantie, ajuta decisiv modul in care acceptoarele dumneavoastra sunt curatate. Fiecare acceptor intrat in service va fi invariabil demontat total si curatat, pentru a putea fi siguri ca mecanismele de transport a bancnotei si senzorii lucreaza in parametri optimi. Astfel, dumenavoastra primiti inapoi un acceptor curat la fel ca in prima zi cand s-a desigilat din ambalaj.Totodata,beneficiind de stocuri constante de piese de schimb,de la cele mai uzuale role sau arcuri de tensionare, pana la piese care se defecteaza foarte rar, putem sa scadem timpii de asteptare foarte mult.

In mare,procesul de service pentru dispozitivele dumneavoastra, consta in urmatoarele etape:

  • Diagnosticare initiala dispozitiv
  • Dezasamblare totala in vederea curatarii de praf,mizerie
  • Curatare ultrasonica sau/si manuala
  • Gresare mecanisme transport bancnota
  • Reasamblare acceptor
  • Resoftare in functie de cerintele dumneavoastra
  • Calibrare acceptor
  • Testare extensiva pe tipul de slot sau vending pe care va fi si folosit acceptorul
  • Impachetare in folii antipraf in vederea expedierii
desprenoi-atomgaming

SUNTEM LA UN APEL DISTANTA

Pentru orice fel de întrebare, vă stăm la dispoziție telefonic sau prin intermediul formularului de contact.